Промоциите за ранно изплащане на печалбите за футболни залози на

...
 
Промоциите за ранно изплащане на печалбите за футболни залози на
Коментари Харесай

Промоциите на WINBET за ранно изплащане зарадваха стотици любители на футболните залози

 

Промоциите за ранно погашение на облагите за футболни залози на WINBET зарадваха стотици фенове на футболните залози през уикенда, които избраха да се забавляват предложенията на уеб страницата winbet.bg.

 

Благодарение на промоцията, която се предлага само от WINBET, почитателите на британския футбол, които бяха сложили залози за над 2.5 гола в срещата Арсенал – Манчестър Юнайтед от британската Висша лига, получиха своите облаги още в 28 минута на мача при резултат 1:1, макар че трети гол в мача бе маркиран чак в шестата минута от спомагателното време на втората част.

 

Голът на Габриел Жезус в 102-та минута на същата среща, който направи резултата 3:1, пък задейства промоцията, която зарадва още преди последния съдийски сигнал всички, които предвидиха победа за Арсенал.

 

Подобна бе обстановката и в мача Локомотив Пловдив – Крумовград (4:0) от българската Първа лига. Клиентите на уеб страницата на WINBET, които бяха планували повече от 2.5 гола в срещата, получиха своите облаги в 24-та минута, когато Хорхе Сегура удвои преднината на пловдивчани, въпреки че до трети гол в срещата се стигна чак 55 минути по-късно. В същата 24-минута бяха изплатени и облагите на тези, които бяха заложили на победа на Локомотив.

 

Други мачове през уикенда, в които бе задействана промоцията за ранно погашение при брой голове бяха срещите Берое – ЦСКА (0:3), Ливърпул - Астън Вила (3:0), Наполи – Лацио (1:2), Байер Леверкузен – Дармщат (5:1) и други

 

Промоцията Ранно погашение за брой голове се предлага само от WINBET на българския пазар и разрешава на клиентите, сложили предварителни залози за над 2.5 гола в даден мач, да инкасират своите облаги авансово, ако в срещата бъдат маркирани две попадения преди 33-та минута, без значение какъв е крайния резултат в срещата. Промоцията е годна за всички срещи от Висшата лига на Англия, испанската Ла Лига, италианската Серия А, германската Бундеслига и френската Лига 1, Първа лига на България и европейските клубни шампионати.

 

С промоцията Ранно погашение при два гола разлика на WINBET, клиентите на уеб страницата winbet.bg могат да разчитат да получат своите облаги, когато тимът, за чиято победа са заложили поведе с два гола разлика, без значение от крайния излаз на срещата.

 

Пълните на тези и други промоции на WINBET са на уеб страницата winbet.bg.

 

Внимание: Участието в хазартни игри и спортни залози не е единствено развлечение и крие риск от насърчаване на хазартна взаимозависимост! Повече информация по отношение на виновния хазарт и предварителната защита от опасности е налична на nra.bg и на winbet.bg. 


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР